A megrendelés menete

Egy egyedi bútor megrendelésének menete

A munkamenet első lépését Ön teszi az által, hogy kialakítja elképzelését igényei és fantáziája szerint. A második lépés a bútorasztalos szakember kiválasztása. (20/801-2462)
Helyszíni felmérés keretében történik az igények és a lehetőségek egyeztetése, illetve a vázlati rajz elkészítése.
Ezután az asztalos hozzálát a bútor megtervezéséhez, majd jelentkezik az árajánlattal. Ha az összeg megfelelő, Ön megrendelheti a munkát.
A bútor határidőre elkészül, az asztalos leszállítja, beszereli, átadja, megköszöni a megrendelést, és ajánlja magát a továbbiakban. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Szolgáltatások

Bútorasztalos szakmaköri tevékenységek

– Egyedi bútorok készítése (konyhabútor, irodabútor, gyerekbútor, ifjúsági bútor, nappali bútor, szobabútor, fürdőszobabútor), beépített bútorok, gardróbok, polcok, polcrendszerek építése, üzletek, raktárak berendezése
– Belsőépítészeti munkák kivitelezése (falburkolatok, térelválasztók, pultok, stb.)
A szolgáltatás minden tevékenységre vonatkozóan teljes körű (tervezés, anyagbeszerzés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés), a kivitelezés egyedi megrendelői igények szerint történik. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Egyedi bútorok – érvek

Használati érték és esztétika – Az egyedi bútor ismérvei

Mitől jobb egy egyedi konyhabútor, mint a nagyipar termékei?
Attól, hogy alkalmazkodik. Az teszi tökéletessé, hogy az adott helyszínre tervezik, leendő gazdája elképzelései alapján. Az általunk kitalált dolgokkal kapcsolatban elfogultak vagyunk, és ez így van jól. Egy új bútor megrendelésével eredeti ötleteinket szeretnénk viszontlátni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Anyagválasztás – alapok

Bútoripari alapanyagok

Asztalosipari alapanyagok tekintetében óriási választék áll rendelkezésre. A legtöbb esetben feltétlenül szükséges hogy személyesen válasszunk megfelelő anyagokat egyedi készítésű bútorunkhoz. Erre nagyszerű lehetőség nyílik a bútorlap-szabászatok bemutatótermeiben. Debrecenben több ilyen bemutatóterem található. Az anyagok kiválasztásánál az asztalos is jelen van, segítve párosítani a legszebb színeket, mintákat. Bemutatja a legjobb szerelvények működését, rámutat a lehetőségekre, ajánlva a bevált termékeket.
Nem árt azonban, ha kihasználva a világháló előnyeit előre tájékozódunk. A gyártók weboldalain található katalógusokból ötleteket meríthetünk a színeket, és formai megoldásokat illetően.
Ezen az oldalon az ajánlott cégek weblapjaira mutató hivatkozásokat talál, és a bútoripari anyagokról szóló általános leírásokat olvashat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….